KENEKSI

Power Bank

La batería externa POWER BANK KENEKSI con capacidad de 10.000 mAh es una batería portátil de alta calidad en un cuerpo metálico ligero y compacto. Este dispositivo es insustituible si estás lejos de la civilización: en el bosque, en el campo, durante las actividades al aire libre, o cualquier otro lugar lejano de la toma de corriente. Puedes cargar la batería externa en la red eléctrica o mediante el puerto USB de un PC.

Capacidad de batería (mAh) 10000
Tipo de batería Li-ion
Dimensiones 60х21х147mm
entrada DC5V/2A
salida DC5V/2.1A DC5V/1A
tiempo de carga 12 h
conector USB/micro-USB

Power Bank KENEKSI
Noutatea KENEKSI Power Bank
În prezent, tendințele de design pentru gadget-uri sunt orientate spre ergonomie și compactitate. Bateria externă KENEKSI combină perfect aceste calități și are multe alte, cum ar fi capacitatea de 10 000 mAh, posibilitatea de a încărca imediat două dispozitive, funcții moderne de protecție la supraîncălzire și supraîncărcare.
oportunidades
Corpul Power Bank este confecționat din material plastic și aluminiu. Pe panoul lateral se află butonul de pornire și indicatorii de încărcare, pe panoul frontal se află porturi USB pentru încărcarea gadgetului, precum șă a smartphone-urilor, telefoanelor, player-urilor, cărților electronice și multor altor gadget-uri preferate.
Design
Marginile rotunjite, greutatea mică și design-ul elegant creează o imagine de neuitat de un dispozitiv scump și folositor. Dar nu vă grăbiți să evaluați Power Bank: în afară de a avea toate funcțiile avansate bateria externă are o calitate principală - prețul accesibil. Vă dorim utilizare plăcută și "viață" lungă pentru dispozitivele dumneavoastră!

Linterna

Peso 325 g

Capacidad de batería (mAh) 10000

Tipo de batería Li-ion

Garantía 1 years

temperatura de funcionamiento 0°С-35°С

Dimensiones 60х21х147mm

entrada DC5V/2A

salida DC5V/2.1A DC5V/1A

tiempo de carga 12 h

conector USB/micro-USB

material metal